Salaojitusten ammattilainen!

Ota yhteyttä!

Salaojitus Espoossa,
pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Oikein tehty salaojitus varmistaa rakennusten terveyden ja on keskeisessä osassa onnistuneessa maanviljelyssä. Me vastaamme salaojaurakoista suunnittelusta toteutukseen niin pihamailla kuin pelloilla – yli 40 vuoden kokemuksella! 

Teemme salaojituksia kiinteistöille ja pelloille kokonaispalveluna, huolehtien projektin jokaisesta osa-alueesta. Lisäksi osaamisemme kattaa monet muut maarakentamisen tehtävät, kuten maalämpöputkitukset, viemäröintityöt ja pihaurakat. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.


Ammattitaitoinen henkilöstömme ja moderni kalustomme varmistavat, että meiltä onnistuvat haastavimmatkin urakat. Pitävät aikataulut ja moitteeton lopputulos ovat kunnia-asioitamme, oli kyseessä sitten pienempi kaivuutyö tai laajan peltoalueen salaojitus. Erityistä huomiota kiinnitämme aina myös työn sujuvuuteen ja kustannustehokkuuteen.


Kysy lisää palveluistamme ja pyydä kilpailukykyistä tarjousta omaan projektiisi. Olemme valmiita tarttumaan toimeen nopeallakin varoitusajalla, huolehtien urakan kaikista yksityiskohdista tarkasti tarpeidesi mukaan! 


OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistöjen salaojitus

Autamme pitämään talot kuivina huolella tehdyillä salaojituksilla. 

LUE LISÄÄ »

Peltosalaojitus

Tehostamme peltoviljelyä tarkasti toteutetuilla salaojaratkaisuilla. 

LUE LISÄÄ »

Muut palvelut

Vastaamme ammattitaidolla monenlaisista maarakennustöistä. 

LUE LISÄÄ »

Kalusto & kuvagalleria

Käytössämme on tehokas kalusto salaojituksiin ja maarakentamiseen. 

LUE LISÄÄ »
Share by: